17.44
0kommentarer
Servering och bemötande kursen började idag! Det verkade ganska roligt och inte alls så svårt. Vi fick lära oss lite om vad som är viktigt i dukningen, regler, om frukostbuféer/smörgårsbord o.s.v.
Det var roligt tills vi skulle börja bära tallrikar ... Jag tycker det är jättesvårt men jag hoppas jag kommer bli bättre snart. Man är ju ovan i början, fast det verkade som alla var bättre än mig, vilket kändes jobbigt. Pappa gick en kurs en gång i servering så han ska lära mig lite också. De fem veckorna som kommer blir nog roliga och svåra. :)
Imorgon är det första gången på länge jag börjar senare än åtta! Under de förra fem veckorna, då vi hade resturang, började vi åtta varje dag. På onsdagar så börjar vi egentligen tio i nio men då ligger en supporttid från åtta (där man kan få hjälp om man varit sjuk o.s.v) som jag har gått på en gång.
När vi hade bageri så började vi nio varje tisdag men nog om det!
Vi börjar kvart i nio på Grand hotell där vi har fått en uppgift att svara på frågor om deras frukostbuffé. Det bästa är att vi får äta av den också! Såå underbart.
Kommentera